De Vlinderzolder

Te koop

Kunst aan de muur

De dagen worden korter en 's avonds kruipen wij weer lekker in onze huizen wat is er dan fijner om een mooi nieuw†kunstwerk aan de muur te hangen.

Alle onderstaande schilderijen zijn uit voorraad leverbaar maar daarnaast kan ik ook schilderijen in opdracht maken. Uiteraard is dan het formaat en kleurkeuze vrij.

Alle schilderijen zijn een combinatie van verschillende technieken met textielverharder en acrylverf.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@vlinderzolder.nl of bellen naar 06 25290200 (het liefst tussen 17.00 en 21.00 uur).

Happy in Blauw

Vierkant schilderij met Powertex, acrylverf, kleurpoeders.

Tekst; Love, live, laugh, dream and be Happy.

Dit schilderij kost € 95,--.

 

Believe

Dit schilderij is in opdracht leverbaar. Deze is gemaakt op een doek van 80x80 cm maar kan gemaakt worden in elk gewenst formaat. Bij een opdracht kun je zelf de kleur bepalen. Het schilderij kan ook worden gemaakt met een persoonlijke foto en een andere tekst, deze is daarom ook erg leuk als cadeau-idee bijvoorbeeld voor een bruidspaar. Prijsindicatie vanaf € 150,--, levertijd 4 à 6 weken.

Live, love, laugh

Tweeluik (2x 40x40 cm)in blauw en grijs tinten. Verschillende technieken gecombineerd. Gebruikte materialen; powertex, modeleerpasta, acrylverf, kleurpoeders. De prijs € 75,--, uit voorraad leverbaar. Dit tweeluik kan ook in opdracht worden gemaakt in elke gewenste kleur en afbeelding. Er kan ook gewerkt worden met aangeleverde foto's.

Love

Schilderij "love" is gemaakt op een 3D-doek van 50x70 cm en bewerkt met verschillende technieken. De prijs is € 105,--. Dit doek kan ook in opdracht worden gemaakt in kleur naar keuze.

Helaas krijg ik de foto niet goed en staat het schilderij nu verkeerd
Helaas krijg ik de foto niet goed en staat het schilderij nu verkeerd

VenetiŽ

Dit doek is nog steeds mijn trots. Er zitten heel wat uurtjes werk in maar het resultaat mag er zijn (al zeg ik het zelf). De maskertjes zijn van gips, de bloemen van papier (uit de scrapbookwinkel) en voor de verdere versiersels zijn o.a. een hoop verschillende lintjes gebruikt. Het schilderij heeft een afmeting van 50x50 cm. Dit doek kost € 95,--.

Egypte

De ondergrond is beschilderd met acrylverf met een patroon van een muurschildering uit het oude Egypte. Hieromheen is een laag klei aangebracht van Powertex met stone-art poeder.

Het schilderij is 30x40 cm en kost € 75,--.

Lady's in Red

De dames in rood zijn gemaakt op een doek van 30x30 cm. De hoofdjes zijn van gips welke ik beschildert heb met powertex brons en acrylverf. Voor de aankleding van de hoofdjes heb ik verschillende materialen gebruikt zoals kraaltjes, lintjes en bloemetjes. De randen zijn een oud gehaakt kastrandje verhard met Powertex. De achtergrond is gesjabloneerd met acrylverf.

Dit schilderij is te koop voor € 65,--.

Sun

Dit schilderij heeft een kleine inkepping in de hoek waarin je iets neer kunt zetten. Het doek is bewerkt met Powertex terracotta en beschildert met acrylverf. De budha is gemaakt van gips. De afmeting van het doek is 30x40 cm. De prijs van het schilderij is € 75,--.

Budha

De afmeting van dit schilderij is 30x40 cm. De rand is gemaakt van Powercotton wat verhardt is met Powertex brons. Het hoofd is van gips wat ook bewerkt is met Powertex en stone-art poeder.

De prijs van dit doek is € 65,--.

 

Moonlight city

De huisjes zijn van MDF behandeld met Powertex en Stone-artpoeder om zo een "beton-look" te krijgen.

De achtergrond is ook met Powertex in loodgrijs geschilderd en gekleurd met diverse kleurpoeders. De wolken zijn slierten van gegoten Powertex. De afmeting van het doek is 50x50 cm. De prijs van het schilderij is € 85,--.

Ocean

De afmeting van dit schilderij is 50x50 cm en was mijn eerste kennismaking met Powertex verwerkt op schildersdoek. Het doek is dan ook niet te koop maar zo'n soort gelijk schilderij is wel in opdracht leverbaar en in elke kleur naar keuze. De prijs ligt rond de € 80,--.

Golden Sun

Dit schilderij is 50x50 cm en geschilderd met acrylverf en "versiert" met transparate Powertex gemengd met acrylverf.

De prijs van dit doek is € 80,--.

Herfst

De bladeren vielen van de bomen en de wind gierde om het huis wat is er dan lekkerder dan lekker te zitten schilderen. De herfst is dan ook de inspiratiebron van dit schilderij.

Het doek is 40x50 cm.

De prijs van dit schilderij is € 85,--.

Bali

Dit schilderij heeft een afmeting van 40x40 cm en is gemaakt met Powertex en stone-artpoeder. Het maskertje is van gips en de bloem is schildert met acrylverf.

De prijs van dit doek is € 85,--

 

Sail away

Dit schilderij is gemaakt op een doek van 30x30 cm maar wordt is groter doordat de boot eraf "vaart". De boot is van MDF wat is behandeld met Powertex en stone-art poeder. De golven zijn stukjes van een oud t-schirt, jute en paperdecoration. De basiskleur is groene Powertex en verder gekleurd met kleurpoeders.

Dit schilderij heb ik gemaakt voor mijn schoonvader en is dus niet te koop maar zo'n soort gelijk schilderij is wel in opdracht leverbaar. De prijs komt dan ongeveer op € 75,--.